Linda Reinhardt

Linda Reinhardt (1985) is met meer dan 13 jaar ervaring in de geboortezorg een all-round expert op dit gebied. Ze is jaren werkzaam geweest als (jeugd)verpleegkundige (BIG geregistreerd) en in de verloskunde en kraamzorg, maar daarnaast ook gediplomeerd op het gebied van fertiliteit, voeding en hormoonbalans. Tijdens verschillende opleidingen leerde ze alles over hormonen en welke impact voeding- en leefstijl daarop heeft.

Linda heeft honderden vrouwen succesvol geholpen met hun kinderwens…

Toen Linda zelf mama wilde worden, en stopte met de pil, werd er bij haar direct PCOS geconstateerd. Na een traject, van drie jaar, om zelf zwanger te worden is Linda inmiddels trotse moeder van een dochter en een zoon. Ze heeft in deze periode zowel medische- als natuurlijke behandelingen ondergaan. Door het veranderen van haar leefstijl en haar voedingspatroon kreeg ze weer een regelmatige cyclus en zijn de symptomen van PCOS bij haar verholpen.

Fertiliteits– en hormoonexpert

Met deze enorme hoeveelheid aan ervaring op werkgebied, maar zeker ook op persoonlijk gebied is het begeleiden van vrouwen in één van de meest kwetsbare periodes van hun leven, tijdens het zwanger worden, haar grootste passie geworden. Juist omdat ze zelf weet hoe groot de wens kan zijn en omdat ze weet dat vrouwen vaak zelf iets kunnen doen, om klachten en vruchtbaarheidsprobleem te verbeteren of soms helemaal op te lossen. En daarom is ze de laatste jaren werkzaam als fertiliteits- en hormoonexpert.

Daarom geeft Linda persoonlijk advies en beantwoordt ze vragen op mamaworden.nl…

Persoonlijk advies

In haar voormalig praktijk heeft ze honderden vrouwen succesvol geholpen met hun kinderwens. Maar omdat er in de praktijk een beperkte tijd was, kon ze niet alle vrouwen de hulp bieden die ze wilde. Daarom geeft Linda nu persoonlijk advies op mamaworden.nl zodat ze nog veel meer vrouwen kan helpen. Linda beantwoordt onder andere elke dag een vraag op de vraag & antwoord pagina en tijdens maandelijkse webinars. En daarnaast geeft ze persoonlijk advies tijdens en beantwoordt ze ook alle vragen tijdens online consulten met als doel om de gezondheid en vruchtbaarheid te verbeteren én de kans op een zwangerschap waar mogelijk te vergroten.

Menu