Zó check je jouw gezondheid en vruchtbaarheid als je zwanger wil worden

Leestijd: 4 minuten

Heb je een kinderwens voor in de toekomst, probeer je al enige tijd zwanger te worden of ben je al langer bezig en zit je in een medisch traject? Dan is het heel erg belangrijk om te weten hoe het is gesteld met jouw gezondheid. Want, in wetenschappelijk onderzoek is aangetoond dat…

…hoe gezonder je bent, hoe groter kans op:

 • Een bevruchting
 • Een innesteling
 • Een zwangerschap
 • Een gezonde zwangerschap
 • Een gezonde bevalling
 • Een gezonde baby
 • En een gezond kind, ook later in zijn of haar leven

En…

…hoe gezonder je bent, hoe minder kans op:

 • Vruchtbaarheidsproblemen
 • Een miskraam
 • Gezondheidsprobleem tijdens de zwangerschap
 • Gezondheidsproblemen bij de baby

Daarom is het voor jou en een toekomstige zwangerschap enorm belangrijk om te weten of je eventueel bepaalde…

 • Tekorten hebt in onder andere vitamines en mineralen
 • Of je blokkades hebt
 • Of een disbalans hebt op bepaalde vlakken
 • Ook heeft de gezondheid van je darmen en stress een enorme invloed op je gezondheid en daarmee op je vruchtbaarheid.

De hierboven genoemde zaken kunnen er eventueel voor zorgen dat je vruchtbaarheid is verminderd en je daardoor minder snel zwanger kan worden. Je kunt hierdoor lichamelijk of mentaal klachten hebben, maar soms merk je er weinig van. Met of zonder klachten kan de kans op een gezonde zwangerschap minder groot kan zijn.

 

In wetenschappelijk onderzoek is aangetoond dat de kans op een gezonde zwangerschap én een gezonde baby aanzienlijk…

Waarom gezondheid checken vóór een zwangerschap

In wetenschappelijk onderzoek is aangetoond dat de kans op een gezonde zwangerschap én een gezonde baby aanzienlijk wordt vergroot door een gezonde leefstijl én zelfs op de gezondheid van het kind later in zijn leven. Die gezonde leefstijl is tijdens een zwangerschap gelukkig al vaak een logische keuze voor een moeder, maar vóór de zwangerschap is deze helaas nog niet zo vanzelfsprekend bij de moeder én de vader. Als vrouw en zeker ook als man heb je invloed op je gezondheid en daarmee direct op je vruchtbaarheid. Door een gezonde leefstijl heb je een grotere kans op een gezonde zwangerschap en gezonde baby.

Waarom een bloedtest

Met de EMB-bloedtest wordt jouw gezondheid zeer uitgebreid onderzocht in een laboratorium. Hierdoor krijg je een zeer uitgebreid beeld van jouw gezondheid, maar kun je ook erachter komen wat eventueel de oorzaak is van jouw klachten op basis van je bloed. Je vindt in de uitslag heel duidelijk tekorten, overschotten, blokkades en eventuele disbalans, plus een persoonlijk advies om deze waar nodig te verbeteren.

 

Het is niet alleen belangrijk als vrouw je gezondheid te laten testen, maar zeker ook als man met een kinderwens…

Ook voor mannen

Het is niet alleen belangrijk als vrouw je gezondheid te laten testen, maar zeker ook als man met een kinderwens. En niet alleen als je een kinderwens hebt voordat je gaat proberen om zwanger te worden, maar zeker ook als je al (langer) bezig bent of in een medisch traject zit. Het bloed wordt op heel veel punten getest. Niet alleen je stressniveau, maar ook vitamines en mineralen. Het is heel erg belangrijk dat ook bij de man daar geen tekorten in zijn en de vruchtbaarheid daardoor niet verminderd wordt.

Ook als je niet zwanger wil worden

Deze bloedtest is voor iedereen die zijn of haar gezondheid wil laten onderzoeken en verbeteren. Heb je klachten? Zit je niet lekker in je vel? Ben je moe? Slaap je slecht? Heb je stress? Of andere klachten? Alles wordt getest in deze test op basis van je bloed.

10 stappen: zo gaat de bloedtest in zijn werk…

Hieronder vind je 10 stappen hoe je de bloedtest in zijn werk gaat.

Stap 1

In de shop van mamaworden.nl bestel je de EMB-bloedtest. Deze test is inclusief het zeer uitgebreide EMB-bloedtest e-book, deze ontvang je direct na het bestellen automatisch digitaal in je mailbox.

Stap 2

Vervolgens krijg je de bloedtest snel thuisgestuurd per brievenbuspost, de track & trace code ontvang je per mail als jouw bestelling is verstuurd.

Stap 3

Na het ontvangen van de bloedtest, kun je deze zelf thuis uitvoeren. Hieronder vind je de video met de uitgebreide uitleg, hoe je stap voor stap, de EMB-bloedtest zelf thuis kunt uitvoeren…

Stap 4

In het kort; via een klein vingerprikje neem je meerdere druppels bloed af, deze vang je op in een bloedbuisje.

Stap 5

Jouw bloedtest stuur je vervolgens op naar het laboratorium, het adreslabel vind je in het doosje.

Stap 6

Ongeveer 3 weken later ontvang je per mail jouw uitslag met een persoonlijk suppletie advies om jouw gezondheid en vruchtbaarheid waar mogelijk te verbeteren en klachten waar mogelijk te verminderen of te verhelpen.

Stap 7

Daarnaast vind je in het e-book een stappenplan hoe je met behulp van het ‘EMB-bloedtest e-book’, jouw uitslag beter kunt begrijpen en eventueel een plan van aanpak kunt maken om jouw gezondheid en vruchtbaarheid waar mogelijk te verbeteren.

Stap 9

Daarna bestel je de supplementen uit jouw persoonlijke advies in jouw uitslag en ga je aan de slag met het voedingsadvies die je in het e-book vindt.

Stap 10

Het is raadzaam aan om je plan van aanpak en supplementen minimaal zes weken vol te houden. Als je een kinderwens hebt is het raadzaam om dit vol te houden totdat je zwanger bent.

Zo krijg je al een algemeen beeld van jouw gezondheid…

E-book met de uitleg voor jouw uitslag

Na het bestellen van de EMB-bloedtest ontvang je het zeer uitgebreide EMB-bloedtest e-book automatisch digitaal in jouw mailbox. In dit e-book vind je per punt hoe je jouw uitslag nog beter kunt begrijpen. Na het ontvangen van jouw uitslag kun je het e-book ernaast leggen. Zo krijg je een zeer uitgebreid beeld van jouw gezondheid. Mocht je nog vragen hebben naar aanleiding van de uitslag kun je die stellen tijdens de maandelijkse EMB-bloedtest webinar waarin fertiliteits- en hormoon expert Linda Reinhardt antwoord geeft op jouw vragen die je anoniem kunt stellen of tijdens een persoonlijk consult. Twijfel je over bepaalde resultaten of maak je je zorgen? Neem dan altijd contact op met een (huis)arts of (orthomoleculair) therapeut.

Persoonlijk advies

Op de laatste pagina van jouw uitslag vind je een persoonlijk advies van de therapeut van het laboratorium. Daar staat welke supplementen je kunt nemen om jouw waarden waar je minder op scoort en daarmee jouw gezondheid waar mogelijk te verbeteren. Twijfel je over bepaalde resultaten of wil je persoonlijk advies? Dan kun je jouw vragen stellen tijdens de maandelijkse EMB-bloedtest webinar waarin fertiliteits- en hormoon expert Linda Reinhardt antwoord geeft op jouw vragen die je anoniem kunt stellen of tijdens een persoonlijk consult. Twijfel je over bepaalde resultaten of maak je je zorgen? Neem dan altijd contact op met een (huis)arts of (orthomoleculair) therapeut.

Vragen

Mocht je nog vragen hebben naar aanleiding van de uitslag kun je die stellen tijdens de maandelijkse EMB-bloedtest webinar waarin fertiliteits- en hormoon expert Linda Reinhardt antwoord geeft op jouw vragen of tijdens een persoonlijk consult.

Bestel de bloedtest…

Heb je deze al gelezen…

In de eerste 12 weken een miskraam? Dit kan dé reden zijn.

leestijd: 3 minuten
Een miskraam komt helaas vaak voor. Ongeveer een op de tien vrouwen krijgt te maken met een miskraam. Een miskraam kan allerlei redenen hebben. Vaak kan het te maken hebben met…
Lees meer

5 tips: jouw vetpercentage verbeteren als je zwanger wil worden

leestijd: 4 minuten
Dat het belangrijk is om een gezond gewicht en vetpercentage te hebben heb je misschien al gelezen. Benieuwd hoe jouw vetpercentage kunt verbeteren? Dat lees je hieronder.  Vetpercentage verbeteren Als…
Lees meer

Als je onverklaard onvruchtbaar bent

leestijd: 4 minuten
Na een jaar proberen, gezond leven, je cyclus bijhouden en veel ovulatietesten ben je nog niet zwanger. Je komt bij de gynaecoloog en daar blijkt na alle onderzoeken bij jou…
Lees meer
Menu