Luisterkindafstemming bij een kinderwens

Leestijd: 3 minuten

Bij sommige vrouwen gaat een kindje krijgen niet vanzelf of makkelijk, dat geeft veel verdriet en onzekerheid. Hoe langer het proces duurt, hoe meer vragen het oproept. Soms helpt het om hulp te zoeken in natuurlijke behandelingen, zoals osteopathie en orthomoleculaire therapie. Maar ook een luisterkindafstemming kan hulp en inzichten bieden.

Luisterkindafstemming

Bij een luisterkindafstemming wordt op zielsniveau contact met jou gemaakt. De therapeut gaat luisteren naar jouw kinderwens en jouw beleving. Met de antwoorden die jij vanuit je diepste binnenste geeft kun je daarna makkelijker je eigen keuzes maken.

Hoe het werkt

Tijdens een luisterkindafstemming luistert de therapeut naar jou, op energetisch niveau en worden vragen gesteld aan je onderbewuste. Jij geeft zelf de antwoorden en vertelt over vroeger, nu of een vorig leven. De luisterkindafstemming geeft je nieuwe inzichten en handvatten waarmee je aan de slag kunt en biedt handvatten in het vervullen van jouw kinderwens. Je kunt een bevestiging krijgen voor keuzes, antwoorden vinden of zien wat jouw mogelijkheden zijn.

 

Het innerlijke kind en het onderbewuste heeft veel invloed op ons volwassen leven…

Waarom helpt een luisterkindafstemming bij een kinderwens?

Het innerlijke kind en het onderbewuste heeft veel invloed op ons volwassen leven. In je onderbewustzijn ligt alles verankerd wat je als kind niet wilde voelen of niet kon verwerken.

Door een luisterkindafstemming kun je onverwerkte emoties uit het verleden helen, hiermee kan oud verdriet, pijn, woede en haat worden verwerkt en opgelost. Hoe meer er geheeld wordt, hoe makkelijker je jezelf kunt accepteren zoals je nu bent, jezelf kunt liefhebben en er in liefde voor anderen kunt zijn. Een fijne verbinding met jouw innerlijke kind brengt je weer in contact met de energie van levensvreugde, enthousiasme en creativiteit. De energie die je kunt gebruiken bij het vervullen van een kinderwens. Zodra je weer in verbinding bent met jouw innerlijke kind, kun je daar energie en blijheid uit halen, waardoor je je mentaal veel sterker voelt.

Soms is het antwoord niet wat je zou willen horen of wat je had verwacht, maar het is wel wat op dat moment het beste bij je past. Het kan zijn dat het effect van een afstemming direct waarneembaar is, maar soms heeft het tijd nodig. Alle informatie en veranderingen mogen rustig binnen komen en een plek krijgen. Lees de afstemming meerdere malen door en geef het de tijd die het nodig heeft.

Vaak vindt de afstemming plaats op afstand, dus het maakt niet uit waar jij en de therapeut wonen.

Heb je deze al gelezen…

Wat is een niche na een keizersnede?

leestijd: 2 minuten
Als je zes maanden na je keizersnede nog klachten hebt zoals tussentijds bloedverlies of hevige buikpijn, of als het het niet lukt om zwanger te worden van je volgende kindje,…
Lees meer

Zo zorg je voor een positieve mindset als je zwanger wil worden 

leestijd: 4 minuten
Het besluit om een kindje te krijgen is een grote stap. Eenmaal het besluit genomen wil je ook graag dat het vandaag gebeurt. Als een zwangerschap al een paar maanden,…
Lees meer

Orthomoleculair therapeut bij een kinderwens

leestijd: 3 minuten
Orthomoleculaire therapie richt zich op de bouwstoffen van het lichaam. En op het versterken en herstellen van je lichaamsfuncties, zodat ze functioneren zoals ze horen te werken. Als je lijf…
Lees meer
Menu