Testimonials

Heb jij deelgenomen aan één van de webinars? En wil je jouw ervaring delen? Laat die dan hieronder achter…

“Lieve Linda, ik ben zwanger!! Ik ben zo zo zo blij!! Na onze afspraak ben ik alles gaan aanpassen en heb ik alle tips opgevolgd. Ook mijn man is met alles aan de slag gegaan. Ik zag zoals je weet zo op tegen het traject wat gepland stond en nu is dat niet meer nodig. Ik kan je niet genoeg bedanken!!  Ik heb nog wel een vraag over de supplementen. Mag ik alles blijven gebruiken? En de voeding? Heb ik nu meer nodig? Tot gauw! Veel liefs van Odette”

Odette

“In juni 2019 kwam ik via via bij Linda Reinhardt terecht. Na meerdere miskramen, en de boodschap vanuit het ziekenhuis dat het toch het meest op “pech” leek, wilde ik toch eens doorpraten over deze gebeurtenissen en of ik er eventueel zelf wat aan kon doen om herhaling te voorkomen. Linda adviseerde mij de EMB-bloedtest te doen, aangezien de termijn van mijn miskramen haar deed vermoeden dat ik bepaalde vitamine tekorten had (ik slikte wel uitgebreid supplementen). De brede ervaring van Linda maakt dat ze over alle facetten rondom zwanger worden en blijven advies kan geven en ik was mega blij met haar eerste vermoeden – wellicht kon ik er iets aan doen. De bloedtest kwam inderdaad met interessante inzichten. Er kwam inderdaad een vitamine (B12) tekort uit evenals andere informatie die erop wees dat mijn darmen niet optimaal werkten. Met het advies vanuit de bloedtest kon ik direct actie ondernemen; andere supplementen op een andere manier innemen, mijn voeding aanpassen en accupunctuur gestart. Binnen een paar weken voelde ik me een stuk beter en ook de zwangerschap die volgde was zo anders dan mijn eerdere zwangerschappen. Eeuwig dankbaar!!!”

Annefloor

“Geen vraag, maar ik wil jullie gewoon even laten weten hoe ontzettend dankbaar ik ben voor jullie website. Na pcos, een bbz en 4 miskramen ben ik sinds 8 maanden moeder en wist tijdens dit traject nooit waar ik (digitale) tips en steun kon vinden. Inmiddels ben ik moeder maar lig ik nog nachten wakker denkend aan vriendinnen en andere vrouwen die dit ook moeten doormaken. Ik kon zelf nooit een balans vinden tussen de taboe verbreken en het ‘aan de grote klok hangen’. Zo fijn dat de verhalen die jullie delen deze vrouwen kunnen steunen! Liefs”

Sophie
Menu