Vraag & antwoord

Als je een kinderwens hebt is de kans groot dat je vragen hebt. Deze kunnen zeer uiteenlopend zijn waarbij je misschien niet altijd bij jouw moeder, zus of vriendinnen terecht wil of kunt. Daarom beantwoordt fertiliteitsexpert, Linda Reinhardt, hieronder elke dag een nieuwe vraag over zwanger worden.

Heb jij een vraag? Stel deze dan via het formulier…

En wie weet wordt jouw vraag binnenkort hieronder beantwoord. Heb je meerdere vragen? Stel ze gerust…

bekijk alle vragen & antwoorden…

Stel hieronder jouw vraag…

“Welke supplementen raden jullie mannen en vrouwen aan om bij te slikken?”

leestijd: 2 minuten
Feline is 27 jaar oud en wil graag zwanger worden. Haar vraag is... Mijn vriend en ik willen binnenkort gaan beginnen met zwanger worden, voor de gezondheid van het vruchtje willen wij zo gezond mogelijk zijn...
Lees meer

“Kan fertiliteitsmassage mijn kans op zwangerschap vergroten?”

leestijd: 2 minuten
Naomi is 31 jaar oud en probeert al 2 jaar zwanger te worden. Haar vraag is... Kan fertiliteitsmassage mijn kans op zwangerschap vergroten?
Lees meer

“Ik heb last van een hele lichte menstruatie en PCOS. Wat kan ik er aan doen?”

leestijd: 2 minuten
Mila is 29 jaar oud en probeert al 1 jaar zwanger te worden. Haar vraag is... Ik heb last van een hele lichte menstruatie en PCOS. Wat betekent dit en wat kan ik er aan doen?
Lees meer

“Wij proberen al zeven maanden zwanger te worden, maar dit is nog niet gelukt. Wat kan ik doen?”

leestijd: 2 minuten
Kiki is 27 jaar oud en probeert al 7 maanden zwanger te worden. Haar vraag is... Al 7 maanden aan het proberen, elke maand een positieve ovulatietest van clearblue met een smiley. Maar nog niet zwanger, wat kan de oorzaak zijn?
Lees meer

“Zijn er tips voor zwanger worden na een depressie en burn-out?”

leestijd: 2 minuten
Mia is 26 jaar oud en probeert al 1 jaar zwanger te worden. Haar vraag is... Zijn er tips voor zwanger worden na een depressie en burn-out?
Lees meer

“Heeft een niet goed werkende schildklier effect op onze kinderwens?”

leestijd: 2 minuten
Yiara is 30 jaar oud en probeert al 1 jaar zwanger te worden. Haar vraag is... Mijn man heeft een niet goed werkende schildklier en slikt hier medicijnen voor. Beïnvloedt dit onze kans op een zwangerschap?
Lees meer
Menu