Webinars

Elke maand worden er webinars georganiseerd waarin je al jouw vragen anoniem kunt stellen aan fertiliteits- en hormoonexpert Linda Reinhardt. Ook zullen er regelmatig gasten aanschuiven zoals artsen, therapeuten en andere experts op het gebied van gezondheid verbeteren, kinderwens, zwanger worden, medische- en andere trajecten.

webinar
1 webinar, webseminar
(interactieve presentatie via intern
et)
(een webinar is een seminar met uitsluitend online publiek op het web. Web + seminar = webinar)

Mama worden webinar

Heb je een kinderwens voor de toekomst,  probeer je al zwanger te worden of zit je in een medisch traject? Elke 1ste woensdag van de maand kun je al je vragen stellen over o.a.  zwanger worden, hormonen en voeding aan fertiliteitsexpert Linda Reinhardt. Vooraf aan deze webinar kun je al jouw vragen anoniem stellen.

Alle informatie

 • Wanneer: elke eerste woensdag van de maand.
 • Hoe laat: de webinar start om 20.00 uur.
 • Hoe lang: de webinar duurt twee uur.
 • Anoniem: je kunt je vragen vooraf anoniem stellen.
 • Ticket: hieronder bestel je heel gemakkelijk een ticket.
 • Tarief: € 10 p.p.

Ik wil je bedanken voor het webinar van gister. Ik kon er niet van slapen zoveel ben ik er nog mee bezig geweest! Alle informatie kwam zo bij mij binnen en het klinkt ineens allemaal zo logisch. Ik heb vannacht ook een bloedtest besteld, ik ben heel benieuwd wat er uit de bloedtest gaat komen…

Bekijk de webinars…

EMB-bloedtest webinar

Heb jij een bloedtest gedaan via mamaworden.nl en heb je naar aanleiding van je uitslag nog vragen? Dan kun je deze elke derde woensdag van de maand stellen aan fertiliteitsexpert Linda Reinhardt. Vooraf aan deze webinar kun je al jouw vragen anoniem stellen.

Alle informatie

 • Wanneer: elke derde woensdag van de maand.
 • Hoe laat: de webinar start om 20.00 uur.
 • Hoe lang: de webinar duurt twee uur.
 • Anoniem: je kunt je vragen vooraf anoniem stellen.
 • Ticket: hieronder bestel je heel gemakkelijk een ticket.
 • Tarief: € 10 p.p.

bekijk de webinars…

EMB-bloedtest webinar

EMB-bloedtest webinar Heb jij een bloedtest gedaan via mamaworden.nl en heb je naar aanleiding van je uitslag nog vragen? Dan kun je deze elke derde woensdag van de maand stellen…
Lees meer

Mama worden webinar

Mama worden webinar Heb je een kinderwens voor de toekomst,  probeer je al zwanger te worden of zit je in een medisch traject? Elke eerste woensdag van de maand kun…
Lees meer

“Lieve Linda, ik ken je niet, maar toch heb ik het gevoel dat ik je wel ken en voel ik me veilig om mijn verhaal te delen met je. Je vertelde zo open en eerlijk over jouw medische traject dat ik er veel troost uit haal. Ik herken alles uit je verhaal. PCOS, Clomid wat niet aanslaat en waar ik een heks van word en al zoveel in het ‘alternatieve’ circuit gedaan. Moedeloos word ik ervan. En toch voel ik weer de drive om door te gaan. De meeste succesverhalen staan mij tegen, want ik ben nou eenmaal anders dan iemand anders, maar bij jou heb ik dat niet en weet ik weer dat het er voor mij ook in zit. Ook ik verdien een goede afloop en daar gaan we nu weer helemaal voor! Groetjes Noor”

Noor

“Hi Linda, na het volgen van je webinar heb ik al veel aangepast. Ik dacht altijd dat ik niet veel klachten had en heel gezond was, maar sinds ik nu een aantal weken mijn voeding heb aangepast merk ik dat mijn huid veel rustiger is en dat ik geen opgeblazen buik meer heb. Ook ben ik een paar kilo afgevallen. In het ziekenhuis hebben ze tegen mij gezegd dat ik gezond ben en niets hoeft te veranderen, maar ik merk nu al dat mijn cyclus anders is en dat ik beter reageer op de hormonen (wij zitten in een ICSI-traject, nu ronde 3). Ik ga hiermee door en ik hoop echt dat het daarmee nu wel gaat lukken. Ik ben in ieder geval heel positief! Liefs! Betty”

Betty

“Goedemorgen! Ik hoop dat alles goed met je gaat. Ik wil je bedanken voor het webinar van gister. Ik kon er niet van slapen zoveel ben ik er nog mee bezig geweest! Alle informatie kwam zo bij mij binnen en het klinkt ineens allemaal zo logisch. Ik heb vannacht ook een bloedtest besteld, ik ben heel benieuwd wat er uit de bloedtest gaat komen. Tot snel!! Mvg Erika”

Erika
Menu